Een fotoverhaal van het afscheid | Uitvaartfotograaf Zwijndrecht.

Hoe verdrietig een afscheid vaak ook is, er zijn altijd mooie momenten: mensen die speciaal voor de uitvaart (van ver) zijn gekomen, een knuffel, een hand of een kus. Die kleine lichtpuntjes laat ik in mijn reportage zien.

Waarom uitvaartfotografie? | Uitvaartfotograaf Zwijndrecht

Mocht je er ooit behoefte aan hebben is het een fijn idee om de uitvaartfoto’s toch te hebben.

Waardevol

Afscheid nemen van een dierbare doet iedereen op zijn eigen manier. Er was tenslotte niemand zoals hij of zij. Dat wil ik overbrengen met mijn foto’s. Het samenzijn met dierbaren, speciale details, kleine gebaren, verdriet en troost, maar misschien ook wel een lach. Ik wil jullie de lichtpuntjes en mooie momenten van het afscheid laten zien. Ik hoop dat ze troost kunnen bieden in tijden van verdriet en zullen helpen bij het leven na het afscheid. Voor mij is het belangrijkste dat de foto’s waardevol voor jullie zijn en het verhaal van jullie afscheid vertellen.


Tessa | Uitvaartfotograaf Zwijndrecht & Afscheidsfotograaf Zwijndrecht

Uitvaartfotograaf Zwijndrecht
Uitvaartfotograaf Zwijndrecht
Uitvaartfotograaf Zwijndrecht
Uitvaartfotograaf Zwijndrecht

Op een rustige manier aanwezig

Een uitvaart is emotioneel en vaak ook intiem. Ik fotografeer daarom zoveel mogelijk zonder dat jullie het door hebben, zodat jullie in alle rust afscheid kunnen nemen. Om het verhaal goed in beeld te brengen kom ik af en toe wel dichterbij en naar voren. Verder blijf ik zoveel mogelijk op de achtergrond.

Uitvaartfotograaf Zwijndrecht & Afscheidsfotograaf Zwijndrecht

Uitvaartfotograaf
Uitvaartfotograaf Zwijndrecht

Mijn moeder als inspiratiebron

Mijn moeder is voor mij een inspiratiebron. Ze werd twee jaar geleden ziek en is geen moment verbitterd geweest. Ze hield van het leven, de natuur, dieren, van andere mensen en van haar familie. Die levenskracht en positiviteit is het mooiste dat er is en geeft mij de kracht om ook zo in het leven te staan.

Ik weet dat dat niet vanzelfsprekend is en probeer hier elke dag even bij stil te staan.We hebben mijn moeder het mooiste afscheid willen geven en hebben het echt persoonlijk gemaakt. Een eerbetoon aan hoe ze was, omdat ze dat verdiende. Ze zou denk ik trots op ons zijn.  

Toen mijn moeder overleed, stond ik er niet bij stil dat foto’s maken een optie was. Ik dacht ook dat het te zwaar zou zijn. Nu zou ik graag de keuze hebben om ze te bekijken. Die keuze bied ik andere mensen graag wel met mijn foto’s.

Uitvaartfotograaf Zwijndrecht & Uitvaartfotografie Zwijndrecht

Wat vinden anderen? |
Uitvaartfotograaf Zwijndrecht

“Erg mooie foto's en heel bijzonder om te hebben. We gaan er een mooi album van maken.”

Karin Luca

“Heel fijn hoe je rekening houdt met onze situatie. Hoewel de foto's pijnlijk zijn om te bekijken vinden we het fijn om ze toch te hebben.”

Alex Cohen

“Dank dat je zo snel kon komen. Het was fijn om je erbij te hebben. De foto's zijn prachtig.”

Joke Smith
Hebben jullie vragen of kan ik jullie ergens anders mee helpen?