Over het leven

Mijn moeder is voor mij een inspiratiebron. Ze werd twee jaar geleden ziek en is geen moment verbitterd geweest. Ze hield van het leven, de natuur, dieren, van andere mensen en van haar familie. Die levenskracht en positiviteit is het mooiste dat er is en geeft mij de kracht om ook zo in het leven te staan. Ik weet dat dat niet vanzelfsprekend is en probeer hier elke dag even bij stil te staan.
We hebben mijn moeder het mooiste afscheid willen geven en hebben het echt persoonlijk gemaakt. Een eerbetoon aan hoe ze was, omdat ze dat verdiende. Ze zou denk ik trots op ons zijn. Toen mijn moeder overleed, stond ik er niet bij stil dat foto’s maken een optie was. Ik dacht ook dat het te zwaar zou zijn. Nu zou ik graag de keuze hebben om ze te bekijken. Die keuze bied ik andere mensen graag wel met mijn foto’s.

Sportieve fotograaf

Ik ben 38 jaar en mijn kantoor zit in Dordrecht. Voor mijn werk reis ik door heel Nederland en Europa. Ik loop graag hard of cross op een mountainbike door de natuur, lees graag boekjes op het strand. En als echte zonaanbidder overwinter ik ieder jaar een maand op de Canarische Eilanden. Ook houd ik van lekker eten en bak ik regelmatig iets lekkers. 

Ik maak naast foto’s van uitvaarten ook foto’s van bruiloften, families of ondernemers. Fotograaf zijn is voor mij het mooiste beroep van de wereld. Het leven voor altijd vastleggen, creatief zijn en van betekenis zijn voor andere mensen dat is toch fantastisch. 

Kennismaken kan via videobellen, dus neem gerust contact met me op!

 

Hebben jullie vragen of kan ik jullie ergens anders mee helpen?

Neem contact op

Stuur me een mailtje