.

UITVAARTFOTOGRAAF AMSTERDAM & AFSCHEIDSFOTOGRAAF AMSTERDAM

Uitvaartfotograaf Amsterdam & Afscheidsfotograaf Amsterdam

 

Afscheidsfotograaf Amsterdam

Je moeder, vader, kind, partner of vriend is overleden. Het is een ongelooflijk zware tijd en uitvaartfotografie is waarschijnlijk niet het eerste waar je aan denkt. Je bent bezig met overleven. Maar misschien hoor je via via over uitvaartfotografie. Het kan je wat rust geven om de dag, die mogelijk als een waas aan je voorbij gaat, later nog eens te kunnen bekijken. Het is jouw keuze, als je er behoefte aan hebt en het wilt, kan het.

Als uitvaartfotograaf vertel ik het verhaal van het afscheid. Denk aan een fotoreportage van de uitvaart. Ik laat zien wat er allemaal gebeurt. Alles wat symbolisch is voor de liefde die je voelde voor de overledene, en diegene voor jou: prachtige decoraties op de kist, persoonlijke items, de grote opkomst van vrienden en familie, maar ook de emotionele momenten zoals het versieren van de kist, het verdriet en de omhelzingen van dierbaren.

 

Uitvaartfotograaf Amsterdam

Uitvaartfotograaf Amsterdam & Afscheidsfotograaf Amsterdam

 

Hoe werkt dat? Uitvaartfotografie Amsterdam
Ik vind het belangrijk om het vertrouwen en de vrijheid te hebben om voor jullie een zo goed en mooi mogelijk fotoverhaal te maken. Maar ook om jullie de ruimte te geven om afscheid te nemen zonder stoorzender. Voor mij is het belangrijkste dat de foto’s waardevol voor jullie zijn. Mijn doel als uitvaartfotograaf is om een zo goed mogelijk fotoverhaal te maken van de uitvaart. En om goede foto’s te kunnen maken beweeg ik me op een rustige en respectvolle manier tijdens de uitvaart.

 

Wat kun je verwachten?

Lees meer over mijn werkwijze

Werkwijze

 

Sportieve levensgenieter met een missie

Ik ben Tessa, 38 jaar en mijn kantoor zit in Dordrecht. Ik ben sportief, gedreven en geniet van het leven. Omdat mijn moeder te jong is overleden besef ik me dat het niet vanzelfsprekend is. Hoewel het een lange weg was, heb ik inmiddels de kracht gevonden om alles uit het leven te halen. En het leven te waarderen. 

Uitvaartfotografie is voor mij een levensmissie; verhalen vertellen, visueel mooie dingen maken en van betekenis zijn voor mensen is wat ik het liefste doe. 

 

Meer lezen over Tessa

Uitvaartfotograaf Amsterdam

 

Opzoek naar een goede uitvaartondernemer? Kijk dan eens naar buitengewoonafscheid.nl en vjanova.nl