UITVAARTFOTOGRAAF BREDA & AFSCHEIDSFOTOGRAAF BREDA

Uitvaartfotograaf Breda & Afscheidsfotograaf Breda

 

Lichtpuntjes in donkere tijden | Uitvaartfotograaf Breda

Hoe verdrietig een afscheid vaak ook is, er zijn altijd mooie momenten: mensen die speciaal voor de uitvaart van ver zijn gekomen, een knuffel, een hand of een kus. Die kleine lichtpuntjes laat ik in mijn reportage zien.

 

Bekijk mijn werk

Uitvaartfotograaf Breda & Afscheidsfotograaf Breda

Uitvaartfotograaf Breda

Uitvaartfotograaf Breda & Afscheidsfotograaf Breda

 

Hoe werkt dat? Uitvaartfotografie Breda
Ik vind het belangrijk om het vertrouwen en de vrijheid te hebben om voor jullie een zo goed en mooi mogelijk fotoverhaal te maken. Maar ook om jullie de ruimte te geven om afscheid te nemen zonder stoorzender. Voor mij is het belangrijkste dat de foto’s waardevol voor jullie zijn. Mijn doel als uitvaartfotograaf is om een zo goed mogelijk fotoverhaal te maken van de uitvaart. En om goede foto’s te kunnen maken beweeg ik me op een rustige en respectvolle manier tijdens de uitvaart.

 

Wat kun je verwachten?

Lees meer over mijn werkwijze

Werkwijze

 

Sportieve levensgenieter met een missie | Uitvaartfotografie Breda

Ik ben Tessa, 38 jaar en mijn kantoor zit in Dordrecht. Ik ben sportief, gedreven en geniet van het leven. Omdat mijn moeder te jong is overleden besef ik me dat het niet vanzelfsprekend is. Hoewel het een lange weg was, heb ik inmiddels de kracht gevonden om alles uit het leven te halen. En het leven te waarderen. 

Uitvaartfotografie is voor mij een levensmissie; verhalen vertellen, visueel mooie dingen maken en van betekenis zijn voor mensen is wat ik het liefste doe. 

 

Meer lezen over Tessa

Uitvaartfotograaf Breda

 

Waardevol
Afscheid nemen van een dierbare doet iedereen op zijn eigen manier. Er was tenslotte niemand zoals hij of zij. Dat wil ik overbrengen met mijn foto’s. Het samenzijn met dierbaren, speciale details, kleine gebaren, verdriet en troost, maar misschien ook wel een lach. Ik wil jullie de lichtpuntjes en mooie momenten van het afscheid laten zien. Ik hoop dat ze troost kunnen bieden in tijden van verdriet en zullen helpen bij het leven na het afscheid. Voor mij is het belangrijkste dat de foto’s waardevol voor jullie zijn en het verhaal van jullie afscheid vertellen. – Tessa

 

Afscheid in tijden van corona
Als een dierbare overlijdt, geef je het liefst zoveel mogelijk mensen de mogelijkheid om persoonlijk afscheid te nemen. Helaas laten de geldende richtlijnen dat nu niet toe. Een goed fotoverhaal kan de sfeer, emotie en het gevoel van het afscheid toch overbrengen. En hopelijk troost, voor wie er niet bij kan zijn.

 

Op de achtergrond
Een uitvaart is emotioneel en vaak ook intiem. Ik fotografeer daarom zoveel mogelijk zonder dat jullie het door hebben, zodat jullie in alle rust afscheid kunnen nemen. Om het verhaal goed in beeld te brengen kom ik af en toe wel dichter bij en naar voren. Verder blijf ik zoveel mogelijk op de achtergrond.

 

Wat kun je verwachten?

Lees meer over mijn werkwijze

Werkwijze

 

UITVAARTFOTOGRAAF BREDA & AFSCHEIDSFOTOGRAAF BREDA

Uitvaartfotograaf Breda & Afscheidsfotograaf Breda