Uitvaartfotograaf Utrecht | Een fotoverhaal van het afscheid.

Hoe verdrietig een afscheid vaak ook is, er zijn altijd mooie momenten: mensen die speciaal voor de uitvaart (van ver) zijn gekomen, een knuffel, een hand of een kus. Die kleine lichtpuntjes laat ik in mijn reportage zien.

Waarom foto's van het afscheid? | Uitvaartfotograaf Utrecht

Mocht je er ooit behoefte aan hebben is het een fijn idee om de uitvaartfoto’s toch te hebben.

Uitvaartfotografie Utrecht
Uitvaartfotograaf Utrecht 2
Uitvaartfotograaf Utrecht 5

Waardevol

Afscheid nemen van een dierbare doet iedereen op zijn eigen manier. Er was tenslotte niemand zoals hij of zij. Dat wil ik overbrengen met mijn foto’s. Het samenzijn met dierbaren, speciale details, kleine gebaren, verdriet en troost, maar misschien ook wel een lach. Ik wil jullie de lichtpuntjes en mooie momenten van het afscheid laten zien. Ik hoop dat ze troost kunnen bieden in tijden van verdriet en zullen helpen bij het leven na het afscheid. Voor mij is het belangrijkste dat de foto’s waardevol voor jullie zijn en het verhaal van jullie afscheid vertellen.

 

Afscheidsfotograaf Utrecht & Uitvaartfotograaf Utrecht & Begrafenisfotograaf Utrecht

Uitvaartfotograaf Utrecht 9

Heel erg bedankt voor de foto's. Je hebt onze familie op een mooie manier vastgelegd. Als ik de foto's zie ben ik trots op ons en hoe we het gedaan hebben!

Cor

Zonder dat jullie het doorhebben. 

Als uitvaartfotograaf Utrecht fotografeer ik alles zonder dat jullie het door hebben, zodat jullie in alle rust afscheid kunnen nemen.

Ik breng het album altijd persoonlijk thuis, omdat het goed voelt om dat te doen. De foto’s zijn zo iets persoonlijks en het gewoon op de bus doen voelt niet goed.
Ik vraag dan ook altijd hoe mensen mijn aanwezigheid hebben ervaren, omdat ik het zo belangrijk vind dat alles in alle rust kan verlopen en mensen gewoon afscheid kunnen nemen.

Tessa

Afscheidsfotograaf Utrecht & Uitvaartfotograaf Utrecht & Uitvaartfotografie Utrecht

Over het leven

Mijn moeder is voor mij een inspiratiebron. Ze werd twee jaar geleden ziek en is geen moment verbitterd geweest. Ze hield van het leven, de natuur, dieren, van andere mensen en van haar familie. Die levenskracht en positiviteit is het mooiste dat er is en geeft mij de kracht om ook zo in het leven te staan.

Ik weet dat niets vanzelfsprekend is en doe hard mijn best om hier elke dag even bij stil te staan.

We hebben mijn moeder het mooiste afscheid willen geven en hebben het echt persoonlijk gemaakt. Het was mooi geweest om dat terug te zien, zodat ik ze bij wijze van spreken als ik haar weer zie met de foto’s kan laten zien van ‘kijk mam zo hebben we het gedaan’. En dan zou ze trots zijn. Daarvoor had ik foto’s willen hebben. Ik zie haart uitvaart als eerbetoon, omdat ze het mooiste afscheid verdiende.

Uitvaartfotograaf Utrecht & Afscheidsfotograaf Utrecht & Begrafenisfotografie Utrecht

Hebben jullie vragen of kan ik jullie ergens anders mee helpen?