Waarom uitvaartfotografie?

Waarom een uitvaartfotograaf inhuren?

4 Redenen om een ​​uitvaartfotograaf in te huren

 

Om de mogelijk te hebben
De dood van een geliefde is ontzettend moeilijk en de emoties die daarmee gepaard gaan zijn overweldigend. De uitvaart kan daarom als een waas aan je voorbij gaan. Een uitvaartfotograaf kan je helpen de uitvaart vast te leggen, zodat je altijd de mogelijk hebt hier later naar terug te kijken.


Voor de kinderen
Kinderen zijn soms jong tijdens de uitvaart, waardoor het niet zeker is of ze later nog iets zullen herinneren. Als de kinderen later vragen; maar hoe was de uitvaart van opa dan kun je door middel van foto’s uitleggen hoe het toen was.

 

Omdat iemand te jong is overleden
Meestal word ik niet ingehuurd als mensen aan ouderdom overlijden, maar juist voor mensen die ons te jong verlaten. Wat de reden erachter precies is, weet ik niet. Maar ik kan me invoelen dat als iemands leven te kort was je alles van die gene bij je wil houden zelfs het afscheid. 

 

Als bevestiging dat je het goed gedaan hebt
Wanneer in de uitvaart veel moeite steekt kan het fijn zijn om dat terug te kunnen zien. Van verdriet kun je onzeker worden, waardoor je denkt, heb ik het allemaal wel goed gedaan? En foto’s kunnen aan je bevestigen dat het een mooie uitvaart was.